7 September 2015

Menjana Income Dengan 8Share

Holaa, rindu tulisan terbaru saya? maaflah lama menyepi disini, banyak hal yang perlu diselesaikan, banyak misi yang perlu dilaksanakan (cewah ! misi mengumpul dana untuk masa depan gitu?) weew.

Kali ni saya ingin kongsikan salah satu cara untuk menjana pendapatan  melalui internet. Tidak perlu bayar apa-apa, hanya daftar untuk menjadi ahli dan bekerja untuk 8share secara dalam talian / online. Jangan risaulah, tiada interview diperlukan, tidak perlu bertentang mata dengan bos. Malas mahu explain lebih-lebih, cukup untuk korang tengok pendapatan  saya untuk dua minggu ni. Kalau rajin korang boleh dapat lebih dari ini, ini hanya pendapatan seorang saya yang kurang rajin. haha.

8SHARE

Mungkin korang kurang percaya tentang sistem yang dijalankan oleh 8share ni, betulkah kena bayar ? betulkah..betulkah…daripada sibuk bertanya-tanya, ada baiknya korang cuba sendiri. Oh yeah ini bukan pendapatan pertama saya dari 8share. Saya telah berkali-kali cash out, bukan menunjuk-nunjuk tapi bukankah hal baik kena kongsi dengan kawan-kawan ? tak gitu ?

Kalau berminat boleh DAFTAR DISINIcepat-cepat, lagi cepat korang daftar lagi cepat korang beroperasi mengumpul duit atau istilah yang ada menabung secara dalam talian. Kalau nilai duit telah mencecah nilai RM50 korang boleh cash out, kalau mahu kumpul banyak-banyak baru nak cash out pun tiada masalah cuma kadang-kadang orang yang selalu senyum dengan kita tu tidaklah baik semuanya, orang tu boleh sebabkan account kita kena suspended. Maka, ada baiknya korang cash out bila duit korang sudah mencecah RM50.

Saya merupakan pemegang account 8share sejak beberapa tahun lalu dan sehingga kini masih setia dengannya meski  akaun pernah suspended atas perbuatan si kaki pencemburu yang tak senang melihat kejayaan orang lain.  Syukurlah Yuna sang penyanyi antarabangsa itu berkenan akan emel yang dikarang oleh saya dan mengembalikan akaun saya dengan syarat semua duit dalam tu harus hangus. Yuckkiiii ^^ itu khabar berita yang sangat tidak sedap untuk dihadam oleh duniaku tetapi, bersyukurlah kerana itu bermakna saya boleh memulakan kembali proses menjana income melalui 8share.

Korang pun joinlah…ramai kawan-kawan yang saya ajak telah bergiat aktif dalam 8share malah lebih aktif dari saya dan mengaut banyak keuntungan darinya.

Yey ! selamat mencuba dan semoga berhasil.