20 Jun 2014

Rakan Blogger, boleh tolong tak ?

Hello duniaku, teman-temanku, rakan-rakanku, sahabat-handaiku....dan semua yang sewaktu dan seangkatan dengannya. Hari ni saya nak minta tolong korang semua, LIKE gambar ni boleh tak ?

Hari tu saya ada ikut kontes dan saya telah tersenarai pendek a.k.a shortlisted lah, so kalau boleh / kalau korang baik hati dan ada waktu terluang tu tolong like gambar ni boleh ?

Tekan gambar diatas untuk masuk dalam FB Muji Malaysia. Lepas tu korang LIKE lah gambar tu. Boleh tak ? boleh tak ? hehe....tarikh akhir untuk LIKE adalah 22 Jun 2014 bersamaan dengan hari ahad ni. 

Jasa baik korang amatlah dihargai. Terima kasih dengan penuh kasih sayang untuk korang semua. hehe
Reactions:

3 comments:

MaSyGhuL OnLine berkata...

Salam, feel free to join my contest. Boleh ajak kawan2 blogger yang lain juga. Thanks ya

http://masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

-admin-

Noraizan berkata...

Terlepas nk tolong like

Precious Cla berkata...

No problemo :) dah menang pun hehe ^^ thanks, anyway !